Conectare Clienti

Monitorizare si Interventie Rapida

          Societatea nostra dispune de un sistem computerizat de monitorizare a starii sistemelor de alarmare conectate, precum si de un numar important de echipaje de interventie pe toata raza judetului.

          Serviciul de monitorizare consta in interpretarea mesajelor primite in dispecerat de catre dispecerul de serviciu, trimiterea echipajului de interventie care deserveste zona in care se afla obiectivul, precum si anuntarea Politiei, Jandarmeriei sau a beneficiarului in functie de situatia constatata in teren.

          Mesajele receptionate pot fi mesaje de panica, efractie, indendiu, sabotaj, probleme circuit sirena, acumulator descarcat, amenintare, lipsa tensiune retea, iar in functie de natura lor se iau masurile ce se impun.

         Dispunem de cele mai bine pregatite, instruite si dotate echipaje de interventie de pe raza judetului, care reusesc sa faca fata oricarei situatii din teren. Agentii de interventie au in dotare armament, vesta multifunctionala, spray iritant-lacrimogen, tomfe.

         Dispunem de asemenea de cea mai numeroasa si bine dotata flota auto pentru a face fata oricarei situatii. Avem in componenta flotei auto atat masini de gabarit mic pentru deplasare facila in zone aglomerate, precum si masini de teren pentru zonele greu accesibile.

         Masinile de interventie sunt dotate cu sisteme GPS pentru confirmarea timpilor de interventie in caz de alarma si detailarea traseului urmat de echipajul de interventie.

Instalari sisteme electronice de securitate

        Societatea nostra dispune de personal tehnic abilitat, specializat si avizat pentru realizarea analizei de risc la securitate fizica, proiectarea sistemelor de alarmare la efractie, a sistemelor video si a sistemelor de avertizare in caz de incendiu, precum si pentru instalarea, modificarea si intretinerea acestora.

        Experienta echipelor tehnice este una vasta si pot face fata oricarei situatii tehnice, avand cunostinte despre majoritatea tipurilor de sisteme folosite in tara noastra.

        Sistemele tehnice instalate de catre societatea nostra sunt certificate din punct de vedere al calitatii si corespund standardelor europene in vigoare. Indiferent de natura sistemlor prospuse (alarmare la efractie, supraveghere video, alarmare in caz de incendiu, control acces, interfonie, etc), acestea sunt complet configurabile si sunt mereu in concordanta cu nevoile beneficiarului si normele legale in vigoare.

       Beneficiarul sistemelor video instalate de catre societatea nostra are in permanenta controlul asupra angajatilor prin supravegherea pe internet cu ajutorul calculatorului sau a telefoanelor mobile.

       Sistemele de securitate propuse de catre societatea nostra se pot instala in orice tip de spatiu, chiar si in zone neracordate la reteaua de curent electric-folosind panouri fotovoltaice, si se adreseaza tuturor tipurilor de agenti economici cu orice tip de activitate: banci, institutii de creditare non bancare, case de schimb valutar, case de amanet sau bijuterii, sali de exploatare a jocurilor de noroc, baruri, cafenele, spatii comerciale, depozite, institutii, etc.

      

       

Paza umana

       Societatea noastra dispune de agenti de securitate specializati, atent selectionati si pregatiti in vederea realizarii serviciului de paza. Intreg personalul de paza este avizat de catre IJP si dispune de atestat eliberat de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale. Societatea nostra tine cont de conditiile impuse de beneficiar cu privire la aspectul fizic, dotarea, tinuta agentilor de paza, in vederea realizarii in conditii optime a acestui serviicu.


       Serviciul de securitate cu efective umane presupune

  • prevenirea intrarilor nepremise, a vandalismului sau a incendiilor, precum si detectarea oricaror activitati neautorizate pe o proprietate privata

  • controlul si directionarea fluxului de public in zonele in care lise permite accesul conform instructiunilor interne ale institutiei pazite

  • prevenirea spargerilor, furturilor, talhariilor, sustragerilor din magazine, precum si ale altor fapte similare